Земята е синя като портокал
с часовников механизъм.
Брекфаст + лънч = брънч
Меркел + Саркози = Меркози
Британия + Екзит = Брекзит
Брад + Анджелина = Бранджелина
Баба Юрданка + баба Дечка = дете Юрдечка
Орел, рак и щука - компания мила.
Съединението не винаги
значи сила.
1.12.2017
© Мария Димитрова Все права защищены