2.12.2017 г., 10:54 ч.

Още аритметика 

  Поезия
197 0 2

Земята е синя като портокал

с часовников механизъм.

 

Брекфаст + лънч = брънч

Меркел + Саркози = Меркози

Британия + Екзит = Брекзит

Брад + Анджелина = Бранджелина

Баба Юрданка + баба Дечка = дете Юрдечка

Орел, рак и щука - компания мила.

 

Съединението не винаги

значи сила.

 

1.12.2017

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??