2 dic 2017, 10:54

Още аритметика 

  Poesía
198 0 2

Земята е синя като портокал

с часовников механизъм.

 

Брекфаст + лънч = брънч

Меркел + Саркози = Меркози

Британия + Екзит = Брекзит

Брад + Анджелина = Бранджелина

Баба Юрданка + баба Дечка = дете Юрдечка

Орел, рак и щука - компания мила.

 

Съединението не винаги

значи сила.

 

1.12.2017

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??