14 авг. 2007 г., 09:32

Още един герой 

  Поэзия
457 0 0

Ето, че умря поредният
супер герой, естествено,
за да опази доброто,
но да го върне, няма кой,
пък и той не победи злото.
Сега отново ще се облечем
в черно и с лицемерно
прискърбие ще почетем
паметта му светла,
а той беше просто глупак,
вдигнал високо своята летва.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??