10 сент. 2021 г., 22:13

Още помня 

  Поэзия
654 1 7

Още помня мириса на вкъщи
и сутритите с аромат на чай,
и щастието, когато се прегръщаме.
И белезите, дето ми останаха.

Още помня обедното слънце
и колко светло беше в мойта стая.
И как мечтаех, тихо да замръкне.
А, всеки ден бе толкова безкраен.

Още помня залезите вечер
и колко радваше ме тъмнината.
А, само исках да ме няма вече.
Но, с всяко утро пак се съживявах.

Още помня мириса на вкъщи
и сутрините с аромат на чай.
Но, днес на снимка само ви прегръщам.
И ви помня, въпреки, че ви забравих.

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??