8 мар. 2013 г., 11:38

Осми март 

  Поэзия » Любовная
582 0 1

                                                                   Осми март

 

                                                   Жената, която живот е дарила,

                                                   която е дала сърце и душа,

                                                   всесилна ще бъде нейната сила,

                                                   всесилна и вечна на тази земя.

 

                                                   Да бъде свят светлият ù лик

                                                   и никога не стане на могила,

                                                   образът неин е образ велик,

                                                   образ на живот и вечна сила.

 

                                                   Ето, днес светът се прекланя,

                                                   на Осми март, деня на жената,

                                                   защото без нея човек ще го няма,

                                                   прекланям се и аз, свеждам главата.

 

                                                  Букет от цветя красиви ù давам,

                                                  венец пред нея аз ще поднеса

                                                  и прав на крака пред нея заставам,

                                                  аз коленича и свеждам глава.

                                                  

                                                  

                                                   

 

                                                  

                                                              

     

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??