8 мар. 2023 г., 21:39

Осмомартенско... 

  Поэзия » Любовная, Другая
617 1 1

На осми март не ми поднасяй цвете

недей да ме обсипваш с дарове

ако само в останалото време

не трепва в обич твоето сърце

 

И мойта обич ти недей купува

Душата ми на вещ не приравнявай

Вниманието ти нищо то не струва

щом мен като човек не уважаваш

 

Не чакам нищо и любов не прося

не искам клетви и звезди свалени

В гърдите си сърце ранено нося

душата ми крещи опустошена

 

Но силна съм и пак ще оцелея

От теб научих аз добре това

че щом да те обичат не умеят

далече бягай... По- добре сама!

 

 

 

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??