24 мая 2011 г., 20:42

Осмото чудо на света 

  Поэзия » Любовная
532 0 0

Великата китайска стена,

статуята на Христос в Бразилия,

а сега и любовта,

са едни от чудесата на света.

 

Любовта е върховната сила,

наш верен спътник в дългия път,

даваща ни топлина, закрила,

сякаш сме в някой уютен кът.

 

Двама хванат ли се за ръка,

започва приключението на любовта.
Идва тя като ангел от небесата

и на всички приковава лицата.

 

И нежна,

               гореща,
                         пареща,
завладява тя сърцата,

омагьосва всекиму душата.

© Силвия Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??