27 дек. 2006 г., 16:48

Особено 

  Поэзия
560 0 4

 

 

Харесвам те,

особено когато си превзета,

как говориш громко и поглеждаш встрани,

особено когато с прическата си си заета,

и поглеждаш тайно кой ли те следи.

Харесвам  те,

особено когато си щастлива,

усмихната, със грейнали очи,

весела и шеговита, закачлива,

когато радостта от теб струи.

Харесвам те,

особено когато се ядосваш,

особено когато ми крещиш,

когато ей-така парите ми прахосваш,

особено когато около мен се суетиш.

Харесвам те,

особено когато си сънлива,

по пижама, със разрошени коси,

когато си без грим, естествено красива,

особено когато ме погледнеш с огнени очи.

Харесвам те,

особено и някак странно,

за мене ти си дозата ми наркотик,

харесвам те, следя те постоянно,

особено с теб се чувствам всеки миг.

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Само дългото съжителство с даден човек може истински да разкрие чертите му, а тогава го заобичваш още по-силно. Благодаря ви
  • Трябва да видиш един човек в различна светлина за да се убедиш в чувствата си. Много е хубаво!!! Поздрави!!!
  • Поздравления!Много добре си изразил чувствата си към своята "любима".
  • Много е хубаво! Браво, браво
Предложения
: ??:??