Останах без теб - единственото нещо, даващо ми сила...
Останах без теб - повтарящ се миг...
Останах без теб, а цялата любов за теб съм пазила и крила,
останах без теб, останах без лик!!!
Останах без теб - крещя безпомощно и искам да се върнеш...
Останах без теб и всичко в мен плаче и страда...
Бих дала всичко, за да можеш пак да ме прегърнеш...
Защо между нас вечно има преграда?
Останах без теб, а очите ми бленуват пак да видят твоите ръце...
Останах без теб, а душата ми протяга се и търси само теб!
Останах без теб, а сълзи отново стичат се по моето лице...
Останах без теб... искам пак да си до мен!!!
© Ивона Иванова Все права защищены