10.10.2008 г., 0:42 ч.

Останах без теб... 

  Поезия » Любовна
481 0 1
 

Останах без теб - единственото нещо, даващо ми сила...

Останах без теб - повтарящ се миг...

Останах без теб, а цялата любов за теб съм пазила и крила,

останах без теб, останах без лик!!!

 

Останах без теб - крещя безпомощно и искам да се върнеш...

Останах без теб и всичко в мен плаче и страда...

Бих дала всичко, за да можеш пак да ме прегърнеш...

Защо между нас вечно има преграда?

 

Останах без теб, а очите ми бленуват пак да видят твоите ръце...

Останах без теб, а душата ми протяга се и търси само теб!

Останах без теб, а сълзи отново стичат се по моето лице...

Останах без теб... искам пак да си до мен!!!

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??