19 янв. 2007 г., 17:46

ОСТАНИ! 

  Поэзия
684 0 4

Заминаваш!?!
Дойде ми като гръм от ясно небе.
Тръгваш.....
и оставаш разбито моето сърце.
Остани!!!
Без теб ще угасна в самота.
Не си отивай,
не ми отнемай любовта!
Ела и протегни към мен ръце,
нека в прегръдките ти да се сгуша,
да погледам любимото лице
и ритъма на сърцето ти да послушам.
Как без тебе ще живея?
Как ще минава моят ден?
За тебе само аз милея,
само ти значиш нещо за мен.
Н о зная,че съм неспособна да те спра,
отиваш си и ме оставяш със скръбтта.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??