11 мая 2007 г., 23:35

Остани 

  Поэзия
907 0 0
                      Остани в моето сърце, ще те топли всеки ден до последното негово туптене .
                     Остани да го пазиш от болката и тъгата,
                     когато то не усеща твоето присъствие до  мен,
                     започва да плаче с кървави сълзи за теб.
                     Остани да  топлиш ти неговите чуства.
                     Нека да бъдем заедно завинаги, до последния трепет на
                                           СЪРЦАТА НИ!

© Валя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??