May 11, 2007, 11:35 PM

Остани 

  Poetry
965 0 0
                      Остани в моето сърце, ще те топли всеки ден до последното негово туптене .
                     Остани да го пазиш от болката и тъгата,
                     когато то не усеща твоето присъствие до  мен,
                     започва да плаче с кървави сълзи за теб.
                     Остани да  топлиш ти неговите чуства.
                     Нека да бъдем заедно завинаги, до последния трепет на
                                           СЪРЦАТА НИ!

© Валя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??