2 июл. 2014 г., 07:46

Остани си 

  Поэзия » Другая
663 0 2

Остани си -
път без посока,
стена без опора,
часовник без стрелки,
но за мене само забрави.

Остани си -
дъх без сила,
вик без мира*,
стон без ласка мила,
но мене само ти не искай.

Остани си -
стих без рима,
песен без ритъм,
мелодия без ноти,
но след мен не тичай... Моля....

До тебе бях,
до неотдавна....
Сама се будех и заспивах,
като кукувица без стряха.
Просто ме остави да си поплача.

01.07.2014 година
Галина Петрова Данкова

© Галина Данкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??