27 дек. 2007 г., 13:35

Оставаш забравен почти... 

  Поэзия
1138 0 5

Оставаш забравен почти...

и почти те изстрих от съня...

Разбивам на капки всички мечти,

но знам, дори така ще се раня...

 

Оставаш забравен, нали?

А вънка студено и снежно

моята болка все още вали

и те гали с ръката ми нежно...

 

Оставаш забравен сега,

а зимата слива се с мене

и аз съм блясъкът вече в снега

и във вятъра моят глас стене...

 

Оставаш забравен, помни!

От съня си изстрих те почти,

а другата пролет, знам, ще рани

сърцето ми ледно... всички мечти...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??