16 июл. 2008 г., 12:18

Остави ме! 

  Поэзия
603 0 10

Остави ме!

Ослепях от взиране.

Не ме щади,

аз мога да търпя.

С последни сили

ще те срещна

и щом си тръгнеш,

ще кръжа,

като орел

отново търсещ плячка,

в ъгъла, крещящ от самота,

ще си призная слабостта.

Убива ме не болката сега,

а липсата на твоите ръце.

Остави ме!

Знаеш, не греша!

Омразата ти всичко в мене срива

и друга съм,

жестока съм сега,

душата ми отдавна не е жива.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??