22 февр. 2011 г., 18:38

Остави ме на мира 

  Поэзия » Любовная
1041 2 1

Опитах се да гледам напред.
Не ме остави на мира.
Не спирам да мисля за теб.
Главата ми ще експлодира.

Разкарай се вече от мен!
Пръждосай се! Дим да те няма!
Защо все се връщаш? Кажи!
Болест си. Напаст голяма.

Позволи ми да живея спокойно!
Омръзна ми да се лекувам.
Заради плашещите ми чувства към теб
постоянно да се самобичувам.

Всичко свърши. Не разбра ли?
Имай милост! И върви си!
Не ме измъчвай повече!
Веднъж завинаги иди си!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??