16 апр. 2019 г., 08:25

Освободи моята лудост 

  Поэзия » Авторская песня
498 0 0

Освободи, моята лудост!

Освободи, моята лудост!

Искам, да освободя

моята лудост!

 

1.Не се сдържам в себе си,

не ми давай празни надежди.

Не са ми притрябвали

твоите облаги.

Изчезвай от пътят ми.

Задръж си респекта за себе си.

Покажи ми способностите си,

ако не ме остави.

 

Освобождавам лудостта си!

 

Освободи, моята лудост!

Освободи, моята лудост!

Искам, да освободя

моята лудост!

 

2.Частица от мен се изпари,

така че боклук изчезни.

Вземи и остатъка със себе си,

повече не ми пречи,

да достигна големи висоти.

Освободих съзнанието си,

стани и си тръгни, но помни,

че подушвам страхът ти.

 

Освободи, моята лудост!

Освободи, моята лудост!

Искам, да освободя

моята лудост!

 

3.Вече съм себе си.

Спасих съзнанието си.

Губиш се в тъмнината ми,

докато грея в славата си.

Не ми пука за мъката ти,

освободих лудостта си!

 

Освободи, моята лудост!

Освободи, моята лудост!

Искам, да освободя

моята лудост!

© Stoycho Kolev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??