14 февр. 2008 г., 16:36

осъзнаване 

  Поэзия
520 0 5
Будни сме. Разплетохме пашкула си,
прогледнахме.
Видяхме се, така измислени, далечни...
едва разбрахме, че сме аз
и ти.
Познахме се по есенните мигли
и се изкъпахме
в признание.
Прекрачихме ръцете изморени,
оглозганите вечери разшихме
от коприната
и хвърлихме конците.
Безумно като есен е изпращането,
заспало като дъно...
от раждане по-истински сме вече...
като куршум в снега оголени...
самоубийци...
Будни сме. Разплетохме пашкула си,
прогледнахме.
И си отиваме.

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??