Вървя към пропастта
не по желание,
не мисля.
От другата страна
остана ти,
а спомените
ме връхлитат .
Морето близо е
сега е тъмно черно
небето беше синьо,
сега е в облаци.
И гоня сенки
страхове
от другата страна,
където бях със теб
сега е тихо.
© Jivka Koleva Все права защищены