2.09.2023 г., 12:57 ч.  

От другата страна 

  Поезия » Друга
301 0 0

Вървя към пропастта

не по желание,

не мисля.

От другата страна

остана ти,

а спомените

ме връхлитат .

Морето близо е 

сега е тъмно черно

небето беше синьо,

сега е в облаци.

И гоня сенки

страхове 

от другата страна,

където бях със теб 

сега е тихо.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??