10 янв. 2021 г., 11:28  

От едната ти ръка до другата 

  Поэзия » Любовная
524 4 1

От едната ти ръка
до другата
е всичката сладост, че дишам.
Моля те, не ме пускай...
дори коса
да ти влиза в очите.

Ще заспи много бързо
умората
и страхът, че съм друга.
Тихо ще повярвам
на волята си.
Ще захвърля оръжията.

Ще се предам
на белите ангели-
твоите пръсти.
Една звезда ще падне
и ще остане
между нашите устни.

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много нежна и ефирна еротика! Красота!
Предложения
: ??:??