25 окт. 2011 г., 11:06

От хоризонта - в леглото 

  Поэзия » Философская
860 0 0

А ти не виждаш там дръвчета - ябълки и круши,
няма бели облаци или падащи самолети,
нещо звучи - не, няма как да се вслушаш,
само сенки две привиждат ти се слети.

Колко ли много да е трудно, нека чуем -
да се появи нещо красиво по хоризонта?
Или на някои хора само им се струва,
че виждат перфектни само хората?

И знам - няма как да преглеждат повече,
всичкият минимум щом е там, просто защото
на него друго не му трябва да можеше,
а само лесно да се справя с нея в леглото.

Доколкото такива жени съществуват, мога
някакви статистики да си създавам веднага!
Защото, както се случва в тази природа,
винаги нещо първично е там, за да помага!

И ако е минало всичко щедро и благополучно,
то тя отново преглежда небето за нов...
... защото без секс някак си е скучно,
а още повече - да има само любов...

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??