16 окт. 2008 г., 20:11

От извор 

  Поэзия » Любовная
833 0 11

Душата ми бе бистър извор,

не се ли ти жадно напи,

сърцето ми бе огън и пламък,

не го ли ти пръв угаси?

 

В храма светъл на любовта

не бях ли жрица на твоите мечти,

на нежните съкровени надежди

не им ли ти пръв измени?

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??