22 февр. 2012 г., 22:30

От какво умря човекът?... 

  Поэзия » Юмористическая
624 0 2

ОТ КАКВО УМРЯ ЧОВЕКЪТ?...

 

От какво умря човека –

туй се знай от памтивека…

То си пише на венците –

който определя ни съдбите:

-        от партийното, профсъюзното и комсомолско ръководство

-        от кадровиците  в административното ни деловодство

-        от съпругата, колегите, родата

-        от приятелите скъпи в махалата…

Та затуй не питайте и не се чудете,

а новите си дрехи скоро подносете

и банковата сметка навреме похарчете!...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??