ОТ КАКВО УМРЯ ЧОВЕКЪТ?...
От какво умря човека –
туй се знай от памтивека…
То си пише на венците –
който определя ни съдбите:
- от партийното, профсъюзното и комсомолско ръководство
- от кадровиците в административното ни деловодство
- от съпругата, колегите, родата
- от приятелите скъпи в махалата…
Та затуй не питайте и не се чудете,
а новите си дрехи скоро подносете
и банковата сметка навреме похарчете!...
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени