10 окт. 2015 г., 20:45

От любов 

  Поэзия » Любовная
1102 0 2

От любов не знам какво да правя, 

а иска ми се да крещя. 

Да раздирам аз гласа си, 

но все не мога, все мълча. 

 

С очите верни аз ви гледам, 

виждам ви дори насън 

и искам пак да ви послушам, 

да се сгуша в майчиния скут.

 

Топлина и нежност ще дарявам на 

най-ценните си същества, 

ще ви радвам

 и ще паля вашите сърца.

 

От любов не знам какво да правя, 

а иска ми се да крещя, 

да крещя, че вас обичам 

от все сърце и все душа!!!

© Елица Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??