21 сент. 2011 г., 13:21

От любов към теб! 

  Поэзия » Любовная
2496 0 41

Ще взема шепа радост от децата,

звезден прах от нощното небе.

Песента на птичките в гората,

перла от безкрайното море.

 

Това ще бъде твоята награда

за щастието, дето ми дари.

За любовта, с която ми показа,

че в този свят не всичко е сълзи.

 

Преминахме през толкова неволи,

разкъсваха ни на четири страни.

И вместо да убият любовта ни,

сега тя повече от всякога гори.

 

Щастлива съм, успях да те запазя!

Дано щастлив да бъдеш с мен и ти.

И моля се съдбата да ни пази,

с любов и щастие да ни дари.

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??