Не пилей надеждите напразно...
Не се раздавай ако няма с кой!
Усмихвай се и грешките прощавай
и твоите, и техните безброй.
Бъди човек, не отмъщавай...
Дори безкрайно да боли.
То винаги в света ще има!
Неразбрани от любов очи.
Не пилей себе си напразно.
© Ангел Все права защищены