19 янв. 2022 г., 21:53

От обич 

  Поэзия » Любовная
336 0 2

От обич

 

Не ми пращай въздушни целувки,

защото ще намразя и устните си,

и любовта ще се превърне в отрова.

Не отброявай възможното до май,

защото числата крият умноженост.

Всеки вариант ме води към теб.

Не ми казвай „Любовта“ е „Търпение“,

защото ще изпадна в истерия,

от обич през пандемия в немилост.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??