3 янв. 2015 г., 04:24

От октомври до април 

  Поэзия » Любовная
764 0 1

намерих те

в една далечна

октомврийска есен

скрит в шубраци

и заровил глава

в косите ми

 

през април

вече ги нямаше

прегръдките

желанието

да ме виждаш

и присъствието ти

 

благодаря че беше

всичко от което

имах нужда

през онзи далечен

октомври

 

проклет да си

че си тръгна

през онзи трагичен

април

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??