3.01.2015 г., 4:24 ч.

От октомври до април 

  Поезия » Любовна
765 0 1

намерих те

в една далечна

октомврийска есен

скрит в шубраци

и заровил глава

в косите ми

 

през април

вече ги нямаше

прегръдките

желанието

да ме виждаш

и присъствието ти

 

благодаря че беше

всичко от което

имах нужда

през онзи далечен

октомври

 

проклет да си

че си тръгна

през онзи трагичен

април

© С. С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??