25 нояб. 2007 г., 15:44

От порцията "майната" недей преглъща  

  Поэзия » Любовная
881 0 31
Не се променя нищо с халка на
пръста.
Като към дете с обич трябва да
подхождаш.
Отговорността си е
една и съща,
пред съдбата ви сърцето щом  
си сложил.

Така и женската любов ще
приютиш.
С внимание и нежност,
с благослов,
с подкрепа в труден за живота
миг...
тъй любовта на двама ви
ще съхраниш.

Но, ако живота си объркал
поголовно,
от порцията "майната" недей
преглъща.
На гърлото ще ти приседне
в миг.
Неосъзнат ли си - ще бъде
късно.

Безсмислено ще бъде, ако нищо
не те жегне.
Защото след нявга влюбените
мигове,
щастие да разрушиш е страшно
лесно,
а и граденото с много труд
доверие.

За това недей забравя идващите с Нея
пролети!

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??