10 окт. 2024 г., 10:56

От страст треперя 

  Поэзия » Эротическая, Юмористическая
135 0 0

 

Видях бикини на 1 простор

и дума няма тук да кажа за размера,

но в сянката им беше декар двор,

а я от страст започнах да трепера...

 

Представих си, до мен лежи момата

(на пода, че легло не я побира)

с червена точка продължава ми мечтата

докато влюбен лоча топла бира...

***

Видях бикини на 1 простор

и си представих вътре в тях размера -

Докарващ го към декар заден двор

и тук от страст... започнах да трепера...

 

29.09.2024.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??