20 июн. 2021 г., 13:29

От теб любов неземна чувам 

  Поэзия » Любовная
515 1 6

Без твоите слова е трудно...

Когато замълчиш, тъгувам.

Ти приказки разказваш чудно

и в свят вълшебен с теб пътувам...

 

Гласа ти нежен аз жадувам,

душата ми докосваш с радост.

От теб любов неземна чувам

и красотата ти е младост.

 

Целуват устните със сладост

и откровения изричат.

Сърцата ни залива патос

и безгранично се обичат.

 

Разказвай ми... Не спирай ти...

Шехерезада все бъди.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??