И в пролет, и в есен
ти си по-хубава от песен -
сияние от ангел топли мен
и чезне мрак студен.
Като дете чиста, невинна,
като дъжд в земя пустинна,
като кокиче в зимен ден -
туй си ти за мен
и аз от теб съм окрилен.
© Георги Все права защищены