7 апр. 2017 г., 22:23

От упор 

  Поэзия » Любовная
257 1 3

Риторика, риторика...на думите.
Огледалото ми е другаде.
Действието е съществено. Жестове. 
Нужни са. Те.
Мога ли ги? 
Каква шега!
Да имам само думите. Сега. 
А са ми тихи, тихи...
Мегафон с (д)ефект на заглушител.
И те обичам от упор. 
В стих - спасител.

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??