7.04.2017 г., 22:23 ч.

От упор 

  Поезия » Любовна
254 1 3

Риторика, риторика...на думите.
Огледалото ми е другаде.
Действието е съществено. Жестове. 
Нужни са. Те.
Мога ли ги? 
Каква шега!
Да имам само думите. Сега. 
А са ми тихи, тихи...
Мегафон с (д)ефект на заглушител.
И те обичам от упор. 
В стих - спасител.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??