Къде от тебе да се скрия,
когато искаш да ме имаш?
Не знам защо, но си магия-
докрай акъла ти ми взимаш.
Във мен вселяваш ти хипноза
и ставам ти така подвластен,
че ясна ми е таз прогноза:
към тебе ставам аз пристрастен.
Защо пък трябва да се крия
и да отблъсквам твойте чувства?
Не мога аз да те изтрия
и от любовните изкуства.
Какъвто съм- ти се предавам
и цялата те обожавам.
На теб душата си продавам...
Дано те вечер заслужавам.
© Никола Апостолов Все права защищены
Желая ви хубав ден!