Aug 25, 2016, 5:51 PM

Отдаване 

  Poetry » Love
275 0 3

Къде от тебе да се скрия,

когато искаш да ме имаш?

Не знам защо, но си магия-

докрай акъла ти ми взимаш.

 

Във мен вселяваш ти хипноза

и ставам ти така подвластен,

че ясна ми е таз прогноза:

към тебе ставам аз пристрастен.

 

Защо пък трябва да се крия

и да отблъсквам твойте чувства?

Не мога аз да те изтрия

и от любовните изкуства.

 

Какъвто съм- ти се предавам

и цялата те обожавам.

На теб душата си продавам...

Дано те вечер заслужавам.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??