13 мая 2006 г., 00:50

Отдавна всичко ми отне... 

  Поэзия
986 0 5

Искаш вечно да повтарям
как обичам само теб.
Искаш пак да вярвам,
но сърцето ти е късче лед.
 
Искаш да не виждам
как заглеждаш другите жени.
Искаш в краката ти да падам,
молейки те пак: "Прости!".

Направи ме робиня,
жигоса ме до кръв.
Уморих се да ти служа,
да ти давам мойта плът.

Останах с теб,
а ти ме нараняваш.
Останах с теб,
колко бързо, Господи, забравяш...

Казват - твоя съм,
щом в прегръдките ти аз се будя.
Казват другите,
но само аз си знам какво изгубих.

Не искам вечно
на каишка да стоя.
Заради теб пренебрегнах любовта си,
никога не ще си простя.

Не си виновен само ти.
Аз сама изтръгнах си сърцето
и поставих го във твоите ръце.
Не знам защо отдавна е прието,
 жените да са все на колене.
Не знам какво отново искаш,
отдавна всичко ми отне...



© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "отдавна всичко ми отне..."
    До болка познато всичко написано тук!Браво Теди умееш да разчувстваш хората.
  • достаа... хубаво и пропито с болка... гледай да промениш нещата недей да спрадаш, не го заслужаваш

    Браво!
  • Промени това Теди! Знам, че можеш...
  • "Не знам защо отдавна е прието,
    жените да са все на колене."
    И от мен 6,миличка,но всичко си има изключения,нали?Нека това бъдеш ТИ!
  • Прекрасно е!!!!!
Предложения
: ??:??