25 мая 2007 г., 22:11

ОТДИХ 

  Поэзия
473 0 1
                                    ОТДИХ

                        НА  СТАРА   РЕЧКА  ШУМИ   РЕКАТА,
                        КЛОКОЧИ    БАВНО,  ШУМНА  И  ТИХА ,
                        ДУШАТА    ВЪЛНУВАЩО   ТРЕПНА
                        ЗАПОЧНА  СПОНТАННО  И  СТИХА ...
       
                        ПЪСТРИЯТ   КАЛВАЧ   ЧУКА
                        С  ДЛЕТОТО    СИ    СМЕЛО,
                        НА   ИЗЛЕД   В   ПЛАНИНАТА
                        РАДВА СЕ ДУШАТА МИ УМЕЛО  ...

                        ТЯ   ИСКА  ПАК  ПТИЧА   ПЕСЕН
                        И  ШУМНА  ГЛЪЧКА  ГОРСКИ СМЯХ,
                        И   ДО    ПРИРОДАТА   КРАСИВА,
                        ДА НЕ СЕ ДОКОСНЕШ ДНЕС Е ГРЯХ!        

                        СТРЕСА  ОТ МЕН СЕ ОТМИВА,
                         ИЗЧЕЗВАТ    И    ТРЕВОГИ .
                         В  РЕКАТА  ТОПЛА  КРАЧАТ
                         НАШИТЕ МОМЧЕТА  БОСОНОГИ...

                         ГАЛИ  МЕ НЕЖНО  ВЕТРЕЦА,
                         ЗЛЕНЕЕ  БАЛКАНА  ОТВРЕД
                          И   С   УСМИВКА   ТОПЛА
                         ТРЪГВАМ  В  ЖИВОТА  НАПРЕД...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??