15 нояб. 2020 г., 20:03

Отечество 

  Поэзия » Гражданская
203 1 0

Обичам те и слава

на теб и твоята красота!
Нека българското побеждава

сега и във вечността!

 

Обичам твоите добродетели,

успехите и битките славни,

всичките твои радетели,

горите, планините ти омайни!

 

О, отечество свободно,

бори се за възход, за подем!

Нека почитаме символите родни,

нека любовта си на теб да отдадем!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??