Пиша стихове.
По-скоро твърди редове.
Но пиша истината.
Вие спите ли?
Отворете очи.
Боли ли ви?
Щастливи ли сте?
Чакат ли ви кафе и любим човек? Не?
Значи сте като мен.
Не питайте какво ми е.
Не зная.
Загубих се измежду чувствата си.
Обичам
следователно
премислям.
И пак - отговор нямам...
© Иван Георгиев Все права защищены