1.03.2019 г., 13:34 ч.

Отговор 

  Поезия » Любовна
395 0 0

 

Пиша стихове.
По-скоро твърди редове.
Но пиша истината.

Вие спите ли?

 

Отворете очи.

Боли ли ви?
Щастливи ли сте?
Чакат ли ви кафе и любим човек? Не? 

 

Значи сте като мен.

Не питайте какво ми е. 
Не зная.
Загубих се измежду чувствата си.

 

Обичам
следователно
премислям.
И пак - отговор нямам...
 

© Иван Георгиев Всички права запазени

:))

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??