Въпросите започват да болят
когато бликне крехка сянка от тревата.
Когато бавно снеговете се топят
капчукът вие върволици по земята.
Въпросите започват да болят
когато отговорите потичат по стрехите
като огромни сълзи. Следват своя път
разлистените клонки на върбите.
© Димитрия Чакова Все права защищены