Jan 16, 2007, 12:09 PM

ОТГОВОРИ 

  Poetry
763 0 11

Въпросите започват да болят

когато бликне крехка сянка от тревата.

Когато бавно снеговете се топят

капчукът вие върволици по земята.

 

Въпросите започват да болят

когато отговорите потичат по стрехите

като огромни сълзи. Следват своя път

разлистените клонки на върбите.

© Димитрия Чакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??