26 нояб. 2021 г., 15:03

Отговорът откровен 

  Поэзия
333 0 1

О Т Г О В О Р Ъ Т    О Т К Р О В Е Н

 

 

                                      Пронизваща стрела

                                      изпрати ми луната,

                                      не бе стрела,

                                      а изстребител

                                      във небето златно.

                                      На  залез слънце

                                      смел момък устремен

                                      в небесните простори

                                      напразно търсеше

                                      на истините земни

                                      отговорът откровен.

                                      Не знаеше, обаче,

                                      че когато го намери

  ще се почувства омърсен.

 

 

 

 

1 октомври 2011

© Емил Янчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??