3 дек. 2008 г., 20:27  

Отивам си 

  Поэзия » Любовная
683 0 4

 Отивам си

 

Отивам си, щом искаш ти това от мене,

но помни, че с никоя друга

няма да изпиташ така истински любовта!

Отивам си, но само ти ще носиш това тежко бреме,

обвързано с коварството и жестокостта!

 

Отивам си, макар да знам, че мислено ще искаш мене,

но белегът от обичта ни остава в сърцето ти!

Отивам си, дори и да не си признаеш,

че мойто име е гравирано в тебе

и точно то стои сега със златен надпис на лицето ти!

 

Отивам си, но искрено щастлива,

защото знам, че пак ще ме потърсиш,

че пак ще дойдеш пред вратата ми

и ще ми кажеш, че съм „Най-красива"!

© Ина Лилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??